Salem State vs Bridgewater St. (Mar 30, 2018)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
Salem State at Bridgewater St. (Game 1)
Mar 30, 2018 at Salem, Mass. (Alumni Field)

Salem State 12 (7-6,1-0)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
April Adams cf 
Marisa Sanchez ss 
Jen Crovo 2b 
Chloe Manousos rf 
Dominique Del Vecchi 1b 
Samantha Holey c 
Gabryanna Cardenas dh 
Dahlia DeCologero 3b 
Kasey Nolan lf 
Meghan Black p 
Totals  32  12  11  21 
  

Bridgewater St. 7 (5-8,0-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Mulcahy ss 
Holt p/ph 
   Uschmann ph 
Ruprecht rf 
Grindle 1b  10 
Heller lf 
Synan c 
Navarro 2b 
Gouveia 3b 
Carvalho cf 
   Shaw p 
Totals  34  13  21  12  12 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Salem State......... 132 401 1 - 12 11  1
Bridgewater St...... 121 003 0 -  7 13  5
-----------------------------------------
E - DeCologero; Mulcahy 2; Carvalho 2; Shaw. LOB - SSU 7; BSU 12. 2B - Crovo; Ruprecht 2; Grindle; Carvalho. HBP - Sanchez; Manousos; Mulcahy. SH - Crovo. SF - Holey; DeCologero; Heller. SB - Sanchez; Crovo; Heller.

Salem State   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Meghan Black W,4-2  7.0  13  34  40  10 
  
Bridgewater St.   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Holt L,0-5  2.0  10  15 
Shaw   5.0  22  25 

Win - Black (4-2). Loss - Holt (0-5). Save - None. WP - Black 2; Holt; Shaw. HBP - by Holt (Sanchez); by Shaw (Manousos); by Black (Mulcahy). PB - Synan.

Umpires -
Start: 1:00 PM Time: 2:45 Attendance: 20

Holt faced 2 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Salem State at Bridgewater St. (Game 1)
Mar 30, 2018 at Salem, Mass. (Alumni Field)

Salem State starters: 6/cf Adams; 21/ss Sanchez; 11/2b Crovo; 5/rf Manousos; 7/1b Del Vecchio; 8/c Holey; 17/dh Cardenas; 27/3b DeCologero; 3/lf Nolan; 12/p Black;

Bridgewater St. starters: 28/ss Mulcahy; 7/p Holt; 21/rf Ruprecht; 22/1b Grindle; 9/lf Heller; 4/c Synan; 14/2b Navarro; 1/3b Gouveia; 12/cf Carvalho;

Salem State 1st - Adams grounded out to p, bunt. Sanchez hit by pitch. Crovo out at first p to 2b, SAC, bunt; Sanchez advanced to second. Manousos singled to right field, advanced to second, RBI; Sanchez scored. Del Vecchio struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Bridgewater St. 1st - Mulcahy walked. Holt grounded out to ss; Mulcahy advanced to second. Ruprecht doubled to center field, RBI; Mulcahy scored. Grindle lined out to 3b. Heller singled to center field; Ruprecht advanced to third. Heller stole second. Synan popped up to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Salem State 2nd - Holey walked. Cardenas singled to right field; Holey advanced to second. DeCologero reached on a fielder's choice; Cardenas advanced to second; Holey out at third 3b unassisted. Nolan singled to center field; DeCologero advanced to second; Cardenas advanced to third. Adams reached on a fielder's choice; Nolan advanced to second; DeCologero advanced to third; Cardenas out at home 1b to c. Adams advanced to second; Nolan advanced to third; DeCologero scored on a wild pitch. Sanchez walked. Crovo singled, advanced to second on an error by cf, 2 RBI; Sanchez advanced to third; Adams scored; Nolan scored. Manousos struck out. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Bridgewater St. 2nd - Navarro struck out looking. Gouveia singled to left field. Carvalho singled, bunt; Gouveia advanced to second. Carvalho advanced to second; Gouveia advanced to third on a wild pitch. Mulcahy singled, bunt. Uschmann pinch hit for Holt. Holt to p. Uschmann grounded out to p, RBI; Mulcahy advanced to second; Carvalho advanced to third; Gouveia scored. Mulcahy advanced to third; Carvalho scored on a wild pitch. Ruprecht grounded out to 3b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Salem State 3rd - Del Vecchio singled, bunt. Holey walked; Del Vecchio advanced to second. Shaw to p for Holt. Cardenas singled, out at second rf to ss, RBI; Holey advanced to third; Del Vecchio scored. DeCologero flied out to cf, SF, RBI; Holey scored. Nolan grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bridgewater St. 3rd - Grindle walked. Heller flied out to cf; Grindle advanced to second. Synan singled to center field; Grindle advanced to third. Navarro walked; Synan advanced to second. Gouveia reached on a fielder's choice; Navarro advanced to second; Synan advanced to third; Grindle out at home 3b to c. Carvalho singled to center field, RBI; Gouveia advanced to second; Navarro advanced to third; Synan scored. Mulcahy reached on a fielder's choice; Carvalho out at second 2b to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Salem State 4th - Adams singled, bunt. Sanchez grounded out to ss; Adams advanced to second. Crovo singled to third base; Adams advanced to third. Manousos hit by pitch; Crovo advanced to second. Del Vecchio reached on a fielder's choice, RBI; Manousos advanced to second; Crovo advanced to third; Adams scored. Del Vecchio advanced to second; Manousos advanced to third; Crovo scored on a wild pitch. Holey flied out to cf, SF, RBI; Del Vecchio advanced to third on an error by cf, scored, unearned; Manousos scored. Cardenas grounded out to 3b. 4 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

Bridgewater St. 4th - Uschmann grounded out to ss. Ruprecht doubled to left field. Grindle walked. Heller flied out to cf, SF. Synan grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Salem State 5th - DeCologero struck out. Nolan grounded out to 2b. Adams flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bridgewater St. 5th - Navarro flied out to cf. Gouveia singled to second base. Carvalho singled to left field; Gouveia advanced to second. Mulcahy hit by pitch; Carvalho advanced to second; Gouveia advanced to third. Holt pinch hit for Uschmann. Holt struck out. Ruprecht flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Salem State 6th - Sanchez grounded out to 3b. Crovo doubled to left field. Crovo stole third. Manousos singled to center field, RBI; Crovo scored. Del Vecchio reached on an error by p, bunt; Manousos advanced to second. Holey popped up to 2b. Cardenas reached on an error by ss; Del Vecchio advanced to second; Manousos advanced to third. DeCologero grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

Bridgewater St. 6th - Grindle doubled to right field. Heller reached on an error by 3b. Synan singled to left field; Heller advanced to second; Grindle advanced to third. Navarro popped up to 2b. Gouveia lined out to 3b. Carvalho doubled to left field, 3 RBI; Synan scored, unearned; Heller scored, unearned; Grindle scored, unearned. Mulcahy grounded out to p. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Salem State 7th - Nolan grounded out to 2b. Adams reached on an error by ss. Adams advanced to second on a passed ball. Sanchez singled, bunt; Adams advanced to third. Sanchez stole second. Crovo grounded out to ss, RBI; Sanchez advanced to third; Adams scored, unearned. Manousos grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Bridgewater St. 7th - Holt flied out to lf. Ruprecht popped up to p. Grindle grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.